Jejich pohádka - Kyzlinková, Marie, 1889-1969 (Kamélie, 2010)
Další překrásný román Marie Kyzlinkové Jejich pohádka, který nebudete moci odložit je plný lásky a porozumění. Román je plný přátelství, zklamání, lásky a nakonec i štastného konce.