Duhová kouzla. Drahokamové víly - Meadows, Daisy (Drahokamové víly, 2010)
Amálie nemůže nechat bez svého drahokamu nic zmizet. Když Ráchel s Kristýnou uvidí, že mizí části dětského hřiště, dojde jim, že jsou ametystu určitě na stopě.