Babiččina lékárna : z pokladnice našich předků - Herber, Renata, 1962- (Knižní klub, 2010)
Léčivé rostliny jsou prověřené staletími a přírodní recepty proti nemocem se předávaly z generace na generaci. I naše doba se opět učí čerpat z moudrosti předků. Příroda je bohatým zdrojem všech látek potřebných pro lidské tělo, je pouze potřeba je správně používat a rozumně s nimi hospodařit. Renata Herber (nar. 1962 v Krnově) je autorkou úspěšných knih Poselství Tarotu, Poselství run a Poselství kostky. Publikuje články o zdravém způsobu života, ezoterice a hermetismu, přednáší na ezoterických festivalech a vystupuje v rozhlase. Vede poradnu v oblasti léčení potravinami, snižování nadváhy a bylinné i regresní terapie.