Futurama : dobrodružství - Groening, Matt, 1954- (Jota, 2010)
Pokud jste již netrpělivě očekávali další eskapády nejoblíbenější doručovací společnosti, máme pro vás DOBRÉ ZPRÁVY VESPOLEK! Všichni jsou tu, tentokrát dokonce v pěti epizodách, které nenechají váš mozek ani bránice zahálet. Jste fanoušky slavné trilogie X-MEN? Pak se jistě rádi seznámíte s Benderinem a Profesorem F. Myslíte si, že Vánoce jsou svátky klidu a pohody? Chyba! Na Nový New York se chystá Robosanta Claus spolčený s Roboďáblem, kterým (jak jinak) pomáhá náš milý a touhou po alkoholu posedlý Bender. Zdá se vám Silvestr nudný?