Diktáty na CD : český jazyk : 6. - 9. ročník ZŠ / víceletá gymnázia - Drábová, Renáta (Výuka poslechem, 2010)
Připravit si tužku a papír, napsat slovo "diktát"... a zmáčknout PLAY! - 40 diktátů na MP3 pro 6.-9. ročník ZŠ - rychlá kontrola správného řešení - pro každý ročník 10 diktátů, každý na 10 minut - příloha se správnými texty Diktáty už nebudou noční můrou!