Legenda H+Z : vý bor z díla. - Hanzelka, Jiří, 1920-2003 (Jota, 2010)
Výběr toho nejlepšího z cest Hanzelky a Zikmunda po více než padesáti letech upravil Miroslav Zikmund. Kniha je doplněna množstvím zajímavého materiálu. Speciální vložená obálka tvoří originální přílohu, která obsahuje dosud nezveřejněné dobové dokumenty: šestnáctistránkový barevný komiks o výstupu na Kilimandžáro, původní pas pana Zikmunda, povolení k průjezdu Núbijskou pouští, zápis o nehodě v Sirtě, první originální reportáž vydanou ve Světě motorů a další zprávy z dobového tisku.