Kosmičtí špioni - Pacner, Karel, 1936- (Albatros Plus, 2005)
Kniha zachycuje podivuhodnou historii zpravodajských družic určených k fotografování cizího území i k zachycování rádiové korespondence protivníka, což byl donedávna utajený fakt. Rovněž uvádí dosud nezveřejněné fotografie - i když to jsou záběry staré, novou technikou dávno překonané. Obsahuje také informace o špionáži proti raketám a družicím.