Roztomilé malé lhářky - Shepard, Sara, 1977- (BB art, 2011)
Každý má co skrývat - zejména holky ze třetího ročníku střední školy - Spencer, Aria, Emily a Hanna. Spencer přebrala kluka vlastní sestře. Aria sní o učiteli angličtiny. Emily se zakoukala do té holky, co je na škole nová. A Hanna dělá hrozné věci, aby byla stále krásná. Jenže od doby, co zmizela jejich kamarádka Alison, skrývají všechny před světem jedno mnohem horší tajemství. Podle série knih Roztomilé malé lhářky byl natočen úspěšný seriál, který právě běží v USA.