Nevybouřené mládí Zorky Kohoutové - Stušková, Alexandra, 1967- (Lika klub, 2011)
Nekorunovaná královna české dechovky, dlouholetá souputnice Josefa Zímy a Yvety Simonové a někdejší manželka skladatele a dirigenta Karla Valdaufa ke svému význačnému životnímu jubileu přináší dárek svým věrným - velmi upřímnou a někdy až šokující autobiografii.Otevřené vzpomínky na umělecký i lidský osud plný zvratů, který zpěvačka prožila jako populární osobnost hudební scény druhé poloviny minulého století, doplňuje řada zajímavých dokumentárních fotografií. Čtenář tak získá možnost nahlédnout za oponu estrád a koncertů konaných v době, kdy ještě bulvár nesledoval každý krok "celebrit". O to zajímavější je z dnešního pohledu konfrontace někdy velmi kruté reality a obrazu, který nám byl předkládán.