Olivový olej a další oleje : krása - zdraví - kuchyně - recepty - Blahová, Kateřina (Užitečné rady, 2011)
V této knize se dozvíme, že olej nemá v domácnosti zdaleka místo jen v kuchyni, ale uplatní se i při péči o zdraví a tělesnou schránku či při řešení drobných potíží, jako je drhnoucí zámek nebo poškrábaný nábytek. A pokud byste chtěli příjemně překvapit své přátele něčím netradičním, poradíme vám také, jak uspořádat ochutnávku olivových olejů. Samozřejmě ale také nabízíme recepty na chutná a zdravá jídla, v nichž olivový olej nachází své uplatnění.