Rychle počítat -a lépe si pamatovat se sudoku - Seiler, Jens, 1966- (Universum, 2007)
Autor čtenáře vede logickými kroky a srozumitelným výkladem s mnoha konkrétními příklady k osvojení různých netradičních, ale přesto efektivních a efektních, metod při počítání.