Malá kouzla, zábavné triky a optické iluze : více než 100 originálních triků a kouzel krok za krokem - Einhorn, Nicholas (Ikar, 2011)
Více než 100 zajímavých a originálních mikromagických triků, zábavných žertů a optických iluzí krok za krokem. Vše potřebné k tomu, abyste zvládli udivující kousky jako protáhnout minci prstýnkem, nechat karty vznášet nebo propíchnou špejlemi balonek tak, že nepraskne. Více než 650 fotografií ukazuje, jak jednotlivé triky provádět. Přehled historie magie a mikromagie, inspirující příběhy kouzelníků, mistrů svého oboru. Staňte se kouzelnickou hvězdou každé party!