Horseland. Vítejte na ranči. podle epizody Nemůžete soudit holku podle její limuzíny - Auerbach, Annie (CooBoo, 2010)
První příběh z oblíbeného televizního seriálu Horseland vás seznámí se Sárou a její kobylkou Scarlet. Sára přijíždí na ranč v limuzíně a ve značkovém oblečení, a proto ji ostatní berou jako rozmazlenou holčičku. Když se však nebojácně vrhne do záchrany ostatních koní a vůbec přitom nedbá na svou drahou bundu, ostatní pochopí, že vzhled někdy může klamat, a přijmou ji mezi sebe.