Uzly a pomeranče - Procházková, Iva, 1953- (Albatros Media, 2011)
Nová kniha spisovatelky Ivy Procházkové o statečnosti, odpovědnosti a o první lásce, jedním slovem o dospívání. Velkou roli v příběhu hrají koně jako symbol nespoutanosti i jako smutek z odcházejícího dětství. Čtivá, zábavná a dojemná, a přitom nesentimentální. Patří k tomu nejlepšímu z tvorby Ivy Procházkové.