Velkej frajer Nate : je prostě třída - Peirce, Lincoln, 1963- (CooBoo, 2011)
Nate jako by přitahoval trable všeho druhu, ale on se tím nenechá rozhodit. Ví, že ho prostě čeká něco velkého. Navíc mu to předpověděla sušenka pro štěstí.