Konyvran. Plameny. - Prineas, Sarah (Jupiter, 2010)
Třetí díl úspěšného románu o Konyvranovi. Kouzelník se v lecčems podobá zloději. Když má rychlé ruce, dokáže nechat mizet věci. Dokonce dokáže nechat zmizet i sám sebe. Když se ale proti němu postaví veliké zlo, a Arhion var je zlo skoro nepřekonatelné, kouzelník musí napnout všechny síly, aby zachránil město, ve kterém žije. Z Wellmetu zase mizí magie a Konyvran navíc musí čelit obrovskému draku, chrlícímu plameny