Krásná netýkavka - Rottová, Inna, 1935- (PČD, 2011)
Na tchyni majitele soukromé detektivní kanceláře se obrací bohatá Američanka s prosbou, aby vyšetřila smrt jejího bratra, který náhle zemřel po obědě v pražské restauraci. Pitva prokázala, že se otrávil prudkým jedem. Nepodařilo se však zjistit, kde se tento jed vzal ...