Toulavá kamera. - Toušlová, Iveta, 1968- (Freytag & Berndt : Česká televize, 2010)
Desátý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu obsahuje tradičních padesát zajímavých reportáží. Zavedou vás na neobvyklá místa celé České republiky - do hradů a zámků, netradičních muzeí nebo na malebné vrchy. Projdete se také historickými městečky a zavítáte k nejrůznějším unikátním přírodním i lidským výtvorům.