Podoby Vánoc : netradiční almanach - Ebr, Vratislav, 1942- (Petrklíč, 2006)
Vánoce od Mikuláše přes Štědrý den až po Silvestra zůstávají v naší paměti zvlášť a nejvíc v listopadu a prosinci. Lze však na ně vzpomínat, číst a povídat v průběhu celého roku. Proto vznikl tento almanach věnovaný tomuto krásnému, zvláštnímu a pohodovému období.