Imaginární (ne?)přátelé. Pan Mumla. - Hutchison, Barry (CooBoo, 2011)
Kyle neviděl pana Mumlu celé roky. Je pro to ostatně jeden dost dobrý důvod: pan Mumla ve skutečnosti neexistuje. Jenže teď je Kyleův vymyšlený kamarád zpátky a...