Mumie - Fleury, Kevin (3D dobrodružství, 2008)
Věděli jste, že staří Egypťané mumifikovali nejen lidská těla, ale také kočky, psy, ptáky, krokodýly a opice? A že nejrůznější mumie byly nalezeny takřka na celém světě? Tyto a mnoho dalších informací najdete v této knížce...