Na vlastní pěst - Kaes, Wolfgang, 1958- (Klokan (Alpress, 2011)
Davida a Zorana pojilo v dětství velké přátelství. O dvacet let později má bývalý policista David starého kamaráda vypátrat. Zoran , kterého propustili z vězení, kde si nespravedlivě odseděl dvanác t let, před novináři přísahal pomstu. Zmizel beze stop, a pak skut ečně začali umírat viníci jeho odsouzení..