Garfieldova show. - Davis, Jim, 1945- (Hele! - komiksy pro děti, 2011)
Garfield má rozměr navíc! Lenost kombinovaná se žravostí má své následky. Garfield je už třírozměrný! Ale naštěstí o nic méně zába vný. V knize inspirované úspěšným a novým televizním seriálem najd ete několik delších dobrodružství. V nich se Garfield vypraví na l ov ryb (v akváriu), vyšetřuje únos (plyšového medvídka), protrpí s i děsivý obřad zvaný rodinné focení, málem ovládne svět a ještě uč iní vzácný nález, který ho málem připraví o střechu nad hlavou