Smrtící hodiny - Dark, Jason, 1945- (Knížky pod polštář, 1994)
Když se hodinář Gallio před dávnými staletími spolčil s ďáblem, získal od něj slib, že se stane vládcem nad plynutím času. Ale Gallio nebyl dost silný. Celá věc se mu vymkla z rukou.