Rodinná hrobka. - Mazetti, Katarina, 1944- (Román, 2011)
Volné pokračování románu -Chlápek od vedlejšího hrobu-. Co se stane, když se do sebe zamilují farmář, který potřebuje hospodyni a intelektuálka-knihovnice, jež neumí ani vařit, a přesto se nakonec spolu rozhodnou žít?