Jako v nebi : povídky - Patřičný, Martin, 1955- (Krigl, 2012)
Za osm let dokončil sedm povídek. Jejich příběhy se tak dlouho vracely, až je musel napsat. V každé z nich najdete jiný sevřený svět. Postavy, které k vám přijdou i ty, které mít rádi nebudete. Vrátíte se k nim. Lidské vztahy a erotika jsou přítomné ve většině povídek, jako v našich životech či alespoň snech. Osobně doporučuji - nechte si mezi povídkami trochu času na zažití. A nepřeskakujte, Patřičný šetří slovy.