Ozvěna afrických bubnů - Hilliges, Ilona Maria, 1953- (Klokan, 2012)
Když Elenin manžel po návratu z reportáže v Africe za několik dní zemře, Elena se s tím nehodlá smířit. Odjede do Afriky a snaží se vypátrat nejen příčinu, ale i viníky manželovy smrti.