Sedm větrných pohádek - Křesťanová, Lucie (Brána, 2012)
Pohádky má každý rád. Nejen děti, ale i obyvatelé a návštěvníci lesa Větrova: hřib Bedřich, který se stal skřítkem, zvědavý zajíc, studánka Borověnka nebo čaroděj Tichošlap, který nemá rád ptáky ...