Cela smrti - Grisham, John, 1955- (Ikar : Knižní klub, 1995)
Po mnoha letech obnovený soudní proces s členem Ku-klux-klanu, který je odsouzen k trestu smrti za pumový atentát na židovského aktivistu a jehož obhajuje vlastní vnuk.