Hrady : 75 nejkrásnějších hradů, zámků a pevností světa - Lewis, George (Computer Press, 2009)
Unikátní plnobarevná publikace představuje výběr 75 nejstarších, nejkrásnějších či nejzajímavějších hradů, zámků a pevností světa. Stovky fotografií zachycují celkový pohled i detaily, mapky ukazují geografickou polohu dané stavby ve světě i v rámci země. Zajímavý doprovodný text přibližuje informace o historii, stavitelích, době stavby, nechybí ani technické údaje jako rozměry, náklady a použitý materiál.