Návrat domů - Scanlan, Patricia, 1958- (BB art, 2011)
Alisonin americký sen se rozpadá na kusy. S její závratnou kariérou to jde z kopce, byt v Upper East Side je teď pro ni luxusem, který si nemůže dovolit, a její finanční situace je značně nejistá. Olivie neví, kam dřív skočit, snaží se skloubit práci s péčí o rodinu a přípravami na Vánoce, a ke všemu ještě musí uspořádat oslavu matčiných sedmdesátin.