Harry Potter a princ dvojí krve. - Rowling, J. K., 1965- (Klub mladých čtenářů (Albatros), 2008)
Harry Potter tráví v Bradavicích již šestý rok. A není o nic lehčí než ty předchozí. Lord Voldemort se opět vrací a s ním i hrůza a napětí. Ohrožen není jen Harry, ale i celé kouzelnické společenství a nejspíš i obyčejný svět mudlů. Jak budou nyní hrdinové potterovské ságy čelit zlu a jakou daň za svoje postoje a činy zaplatí?