Probudím se včera : komedie ze školního prostředí : literární verze filmové komedie - Holčák, Lumír, 1975- (XYZ, 2012)
Na třídním srazu si čtyřicátník Petr uvědomí, že v životě nejvíce miloval svou spolužačku Elišku, které se však během studentských let neodvážil vyznat lásku.