Bachovy květové esence od A do Z : 38 esencí k harmonizaci těla i duše - Michel, Katarina (Metafora, 2012)
Průvodce na cestě k rovnováze, klidu a štěstí, 39 ilustračních návodů na použití posilujících esencí.