Temný cypřiš - Christie, Agatha, 1890-1976 (Euromedia Group : Knižní klub, 1999)
Hlavní hrdinkou detektivního románu je Elinor, která je obžalovaná z vraždy své staré tety a mladé dívky Mary Gerrardové.