Setkání v Amity - Unger, Gert F., 1921-2005 (Moba, 2007)
Bojovali spolu bok po boku v krvavé válce a drželi spolu za všech okolností. Pak se ale rozešli. Když se staří kamarádi po letech znovu sešli v Amity, bylo všechno úplně jinak.