Rozpomínání - Uzel, Radim, 1940- (XYZ, 2012)
Autor nás ve své další knize provede svým dětstvím, vzpomínkami na prarodiče a rodiče, doby studia a profesní milníky a nechybí an i náhled do jeho současného soukromí