Bystrá kobyla bila kopyty na babykové mýtině a jiné vylomeniny s vyjmenovanými slovy - Mrázková, Eva (Edika, 2012)
Zábavnou cvičebnicí vyjmenovaných slov (pro žáky 1. stupně ZŠ - 3., 4. tř.), provází děti třeťačka Anička a kouzelné pero. Kniha je rozdělena do 7 kapitol dle skupin vyjmenovaných slov (B, L, M, P, S, V a Z). Každá kapitola začíná výčtem slov s vysvětlením jejich významu a uvedením názorných příkladů. Následuje přehled odvozených slov a upozornění na časté chyby. Kapitolu pak uzavírají cvičení a klíč k jejich řešení.