Clarice Beanová, teď se tam nedívej. - Child, Lauren, 1967- (Mně 13, 2012)
Třetí díl volné trilogie pro mladé čtenáře. Clarice Beanová si pořídí Sešit obav, a zapisuje si tam své nejhorší obavy - protože věci nejsou tak hrozné, když si uděláte seznam. Když pak ty věci vyřešíte, můžete si je odškrtnout.