Barvy - Procházková, Lenka, 1951- (Předškoláček, 2010)
S pomocí veselých obrázků a půvabných básniček se malé děti naučí rozpoznávat základní barvy. Autorka zajímavým způsobem propojila různá prostředí s barevně odpovídajícími situacemi, pestré obrázky s mnoha detaily prostřednictvím originálních básniček motivují děti k rychlému osvojení dovedností spojených s určováním a poznáváním jedenácti základních barev.