Černý mág - Teremová, Lenka, 1963-, Teremová, Lenka, 1963- (Erika, 2012)
Román je o ženě, které se v momentech vážného životního rozhodování zjevuje ve snu její mrtvá babička a radí jí, jak se správně zachovat. Později se náhodou připlete ke spiritistické seanci, která ji otevře bránu ke schopnostem, které předtím jen tušila. Zjišťuje ale, že síly, které se v ní probudily, ji mohou zničit, pokud je ona sama nedokáže ovládnout. Kniha je inspirována skutečným příběhem.