To je jízda! - Stará, Ester, 1969- (Albatros Media, 2012)
Pětici kamarádů spojuje zájem o jízdu na skateboardu a kolečkových bruslích. Nejradši jezdí v areálu starého kláštera, sloužícího jako archiv, kam se tajně dostávají přes zbořenou zeď zahrady. Stojí tam totiž stará sýpka s plošinami, které bezvadně slouží jako U-rampy. Když jednou děti narazí v podzemí na doupě se zajímavým lupem, dobrodružství se rozjede naplno. Nejedno tajemství, které bude odhaleno, je víc než překvapivé!