Myš a Krtek, dobří sousedé - Yee, Wong Herbert, 1953- (První čtení, 2012)
Myška bydlí ve starém dubu a Krtek v díře pod jejím bytečkem. Když se Myška ohání koštětem, všechno smetí padá Krtkovi na hlavu, a to si prosím právě otevřel knížku! Už se zdá, že z toho bude karambol a hádanice. Jak to skutečně dopadlo, to si můžete přečíst a prohlédnout v naší knížce. A hádanka nakonec. Myslíte si, že Myšce chutnají červi?