Spletitá síť - McClure, Ken, 1942- (Klokan, 2008)
Manželé Palmerovi jsou podezřelí z vraždy své tělesně postižené holčičky. Jejich přítel a lékař Tom je jediný, kdo věří, že zločin nespáchali. Pátrají na vlastní pěst a stopy je zavedou až na kliniku pro léčbu neplodnosti, kde Palmerovi podstoupili umělé oplodnění...