Tak chladná řeka - Koryta, Michael, 1982- (Knižní klub, 2012)
Kriminální psychothriller se sugestivní atmosférou, horrorovými prvky a zápletkou na hranici paranormálna zachycuje plíživé zlo, jež se skrývá v hlubinách lidské duše.