Narozeniny - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2012)
Valerie Wyattová je uznávanou odbornicí na bydlení a životní styl a ve své profesi nemohla dosáhnout více. Její dcera April provozuje vlastní restauraci a zákazníci její jídlo milují. Jack Adams je legendou amerického fotbalu, čtyřnásobným vítězem Super Bowlu, členem Síně slávy a v současnosti jedním z nejpopulárnějších sportovních komentátorů. Všechny tři postavy spojuje jediné - zrovna oslavili narozeniny a přemýšlejí o tom, zda daň, kterou za úspěch zaplatili, nebyla příliš vysoká. Valeria, April i Jack jsou totiž až zoufale osamělí.