Madrapur - Merle, Robert, 1918-2004 (Argo, 1993)
Příběh o mezikontinentálním letu, ohroženém teroristy, se během času mění ve fatální alegorii, odkrývající nejniternější pocity a postoje člověka a hledají smysl života.