Klub rváčů - Palahniuk, Chuck, 1962- (Odeon, 2011)
Příběh mladého muže, odkojeného televizí, opuštěného Bohem, je hlubokou sondou do nitra člověka, který jednoho dne zjistí, že hněv nad tím, že zdědil svět plný lží, přetvářky a proher, neutlumí život v prázdnotě konzumní společnosti.