Leonardo. Génius pro každou příležitost. - De Groot, Robert, 1941- (Leonardo, 2012)
Šílený vědátor má popleteného a nenapravitelně líného učedníka, který se vždy postará o to, aby i ty nejgeniálnější vynálezy velkého mistra skončily naprostou katastrofou.