Oliver Nocturno. Věčná hrobka. - Emerson, Kevin (Cooboo, 2012)
Blíží se svátek ubývajícího slunce a pro Olivera to znamená, že by měl získat démona, otevřít bránu Nexie a naplnit tak svůj strašlivý osud. On tomu však za každou cenu chce zabránit. A možná že už našel cestu...